facebook

Біля Івано-Франківського спиртзаводу відбулися сутички. ВІДЕО

30 травня, працівники Івано-Франківського обласного державного об’єднання лікеро-горілчаної промисловості не змогли потрапити на роботу. Кажуть – невідомі люди у камуфляжній формі заблокували усі входи до адміністративної будівлі та території підприємства.


Біля будівлі Івано-Франківського спитрзаводу “Княгинин” зібралося близько 30 людей. Вони називають себе працівниками заводу. Говорять, що сьогодні не змогли потрапити на свої робочі місця.

“Ми не можемо пройти в адміністративний будинок по будь-яких питаннях тому, що в нас там і бухгалтерія, і відділ кадрів. Приміщення блокується. Сьогодні вночі таке захоплення відбулося і на території підприємства. Невідомі люди у чорній формі, їх близько 40-50 людей. Що вони тут роблять нам не відомо”, – каже т.в.о. гендиретора Івано-Франківського ОДОСП Зінаїда Гаргат.




“Половина цих людей не є робітниками заводу. Зінаїда Гаргат була звільнена за порушення трудової дисципліни ще 10 днів тому. Зараз вона має свій план дій – у приміщення юридичної служби вона завела невідомих людей, де вони пробули цілу ніч. Все було спокійно, бо чергувала поліція. Але я був змушений підписати угоду з охоронною фірмою, яка зараз несе службу додатково з нашою штатною структурою”
, – розповідає ліквідатор Івано-Франківського ОДОСП Олександр Седлецький.

Детальніше в сюжеті ОТБ “Галичина”, передає WestNews.

Читайте також:  На Пасічній ДТП завершилося бійкою (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.