facebook

Франківськ чекають радикальні транспортні зміни

Рух вулицею Січових стрільців ближчим часом планують “розвернути”, а зупинку “Пошта” – перенести



аа

Основний рух вулицею Січових стрільців в Івано-Франківську планують “розвернути”. Таке рішення ухвалила на своєму останньому засіданні міська комісія з безпеки дорожнього руху. 

На засіданні комісії розглядали питання затвердження нових схем організації дорожнього руху в центральній частині міста та по вулиці Галицькій.

Члени комісії одностайно підтримали пропозицію змінити основний напрямок руху вулицею Січових стрільців. При цьому рух маршрутного транспорту залишається чинним.

“Така ідея обговорювалась вже не перший рік, – коментує рішення член комісії Вадим Войтик. – Завдяки зміні напрямку суттєво спроститься правий поворот для автотранспорту з вулиць Коновальця, Чорновола, Мазепи. Натомість маршрутки зможуть їхати як і раніше, що удвічі збільшить пропускну здатність Січових стрільців”.

Комісія вирішила заборонити паркування на всьому проміжку непарної сторони вулиці. Незаконну парковку фактично “витіснить” потік транспорту. Не обійдеться така міні-революція і без допомоги ДАІ, яке загалом підтримує затверджену концепцію.

Крім того, для ліквідації заторів біля пошти комісія вирішила перенести основну частину цієї зупинки на початок вулиці Січових стрільців, де в даний час розташована платна парковка.

джерело http://versii.if.ua/novunu/frankivsk-chekayut-radikalni-transportni-zmini/

Читайте також:  На Івано-Франківщині у вогні загинув 46-річний чоловік

Шукайте деталі в групі Facebook