facebook

Теракт у Лондоні: Поліція розповіла нові подробиці(фото+відео)

У Лондоні нові подробиці про дії поліції проти терористів оприлюднив представник Скотленд-Ярду. Підтверджено, що всі троє терористів мали при собі «пояси смертників», проте в них не було вибухівки. Очевидно, що нападники хотіли посіяти якомога більше паніки і розгубленості.

За словами представника Скотленд-Ярду, стрілянину по злочинцях вели вісім поліцейських. Вони зробили близько 50 пострілів по терористах, убивши всіх трьох. При стрільбі був випадково поранений один перехожий, його поранення, на щастя, не є тяжкими, зазначив представник поліції.

Підтверджено смерть семи людей, 48 отримали поранення, багато хто з них залишаються в лікарні, деякі з «надзвичайно важкими пораненнями».

Фахівці стверджують, що 50 пострілів з боку поліцейських, які навчені вражати цілі з першого пострілу, – це вражаючий показник. Така інтенсивна стрілянина, мабуть, пояснюється тим, що поліцейські побоювалися, що поранені терористи приведуть в дію вибухівку.

Що стосується можливих організаторів або причетних до планування теракту, то представник поліції заявив, що до сих пір немає свідчень причетності до теракту кого-небудь ще, крім трьох убитих.

 

 

Читайте також:  Бойовики шість разів благали про перемир'я, щоб забрати загиблих

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.