facebook

На Прикарпаття прийшла повінь: затоплені дороги, городи і хати (ВІДЕО+ ФОТО)

Вчора, 6 червня, близько обіду через сильний дощ і засмічені водопропускні канали у селищі Делятин Надвірнянського району вода вийшла з берегів річки. В результаті підтопило присадибні ділянки з 42 приватними будинками, приблизно 5,2 га сільськогосподарських угідь та 34 приватні колодязі, а також частково вода вийшла на проїжджу частину дороги Івано-Франківськ – Яремче по вулиці 16 липня. 

Черговий Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень повідомив, що через підтоплення і замулення колії на перегоні Надвірна – Делятин з 20.00 години на станції у Надвірній тимчасово призупинили рух пасажирського поїзду №605 Львів-Рахів. Однак згодом рух відновили, і поїзд затримався лише на 55 хвилин.

Ввечері вода зійшла з дороги, а опівночі рятувальники відвели воду від житлових будинків. Наслідки ліквідували 39 осіб та 7 одиниць техніки. Сьогодні, 7 червня, на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Надвірнянського району визначать матеріальні збитки та допоможуть місцевому населенню.

Місцеві мешканці у соцмережах опублікували відео негоди.



 

Читайте також:  У Косові сильні вітри повалили дерева та позривали дахи, 20 сіл залишились без світла. ФОТО, ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.