facebook

Організатори «PORTO Franko» обіцяють феєричне відкриття: 120 кіловат звуку, фрагменти з опер та скелелази

12 червня, в Івано-Франківську відбулась підсумкова організаційна прес-конференція перформенс перед стартом фестивалю “Порто Франко”.

Дійство відбулось на міському озері. Сьогодні “корабель” пришвартувався до Карпатського моря у Порт Франківськ, і вже за два дні, 14 червня, відбудеться офіційне відкриття у Франківську, пише Фіртка.

Відкриття «PORTO Franko» розпочнеться о 21.30 годині, на даху драмтеатру. Шоу-програма, яка включатиме акторів театру, виконавців «Нова опера», запрошених артистів також будуть присутні Прохасько, Андрухович, Ірма Вітовська.

У виконанні організаторів дійства звучатимуть частини з опер в першу чергу «HAMLET», «IYOV», «Непрості» та фрагменти з опери-цирк «BABYLON».

Буде задіяний балкон, дах та окрема конструкція, на якій будуть розміщені артисти. Все буде створювати ефект корабля, який пливе у порт.

“Я думаю 120 кіловат звуку зробить цей заплив ефектним та потужним. Ми сподіваємося, що це буде дуже потужне, круте світове шоу. Хочемо використати там скелелазів, пожежні машини. Вистачить військових локаторів, які будуть бити в небо”, – зауважив засновник фестивалю Роман Григорів.

Читайте також:  В потрійній ДТП на Миколаївщині постраждала мала дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.