facebook

“Батальйонне братство” – провокації на користь Кремля?

Ще донедавна у прес-релізах «Братства» зазначалося, що однією з його цілей є захист прав учасників війни з російськими окупантами. Однак, насправді виходило так, що



їхні акції лише розхитували ситуацію
в країні та створювали “сенсаційні” для російської пропаганди кадри.

Так, російські ЗМІ активно освітлювали влаштовану “Братством” акцію протесту 3 лютого під АП із заголовками на кшталт “Батальйонне братство” оголосило війну Порошенку”, “Батальйонне братство” вимагає розстрілу Порошенка”.

За два дні до цього члени “Братства” палили шини коло Міноборони протестуючи проти розформування батальйону “Айдар”.

Самі айдарівці мітинг не підтримали, натомість російські ЗМІ охоче підхопили цю тему, повідомивши про масові акції протесту в українській столиці.

Одного з керівників провокаційного «батальйонного братства» видворено з України із забороною на в’їзд протягом 5 років. Про це було повідомлено у соцмережі Facebook.

“Дозвольте повідомити вам про те, що в ході реалізації контррозвідувальних заходів було отримано інформацію про проведення на території нашої держави діяльності на шкоду національній безпеці України громадянином РФ Морозовим Олександром Вікторовичем (27.03.1964 р.н., уродженець Москви, політолог, член правління та координаційної ради громадської організації «Всеукраїнське батальйонне братство»).

Як результат, 31 березня ц.р. О.Морозова було повернуто на територію Російської Федерації на підставі відповідного рішення про примусове повернення з України із забороною в’їзду на територію нашої держави протягом наступних п’яти років”.

Як видно, діяльність «Братства» це технологія розхитування ситуації в країні, яку дуже хоче втілити в життя пан Путлер. І ці провокативні дії слугують технологіям дестабілізації ситуації в Києві та в країні загалом.

Джерело – http://intvua.com/news/politics/1427817282-moskovskogo-propagandista-vignali-z-ukrayini-foto-.html

Читайте також:  На лікування 14-річного іванофранківця терміново потрібно зібрати 5 тисяч євро (фото+документ)

Шукайте деталі в групі Facebook