facebook

Сексуальна сумісність: ТОП-5 необхідних умов. Чи підходите ви своєму партнеру?

На основі сексуальної сумісності можна прожити в злагоді та спокої сто років

Що таке, по-твоєму, сексуальна сумісність? Неждане щастя, яке звалилося на голову просто з нетрів гороскопів? Чи результат багаторічних експериментів у ліжку?  Що лежить у її основі: психологія, техніка, інтуїція, досвід? Сексологи стверджують, що в основі сексуальної сумісності – п’ять необхідних умов.

1.Сексуальна сумісність неможлива, якщо чоловік зовсім заперечує тонку жіночу психологію.



Так, іноді й жінкам хочеться пристрасного швидкого сексу без ніжної прелюдії. Але слово “іноді» тут основне. Якщо чоловік дбає лише про себе – в тебе є всі підстави для тривоги про ваше спільне майбутнє. Але не поспішай говорити “Прощавай!” – кілька разів не без задоволення погодившись на швидкий секс, ти могла створити у чоловіка ілюзію, що це саме те, що тобі треба. Спробуй перевиховати свого хлопця: спровокуй його на секс, який ти справді любиш. Це може бути все, що завгодно: рольові ігри, зв’язування, свічки і т.д. Познайом свого чоловіка з собою справжньою.

2. Біоритми організмів – ще один камінь спотикання на шляху до сексуальної сумісності. Усі люди народжуються жайворонками, тобто встають разом із сонечком і спати лягають ненабагато пізніше. Але потім, протягом життя, у зв’язку з різними обставинами, деякі жайворонки перетворюються на сов. І починаються проблеми з сексуальною сумісністю. Одному хочеться сексу, а іншому – спати. І що робити? Шукати такий час доби, коли обоє в тонусі. Такий час обов’язково є, але вирахувати його можна тільки дослідним шляхом. Крім того, завжди можна спробувати розбудити себе для сексу хорошою порцією афродизіаків. Або пестощами, проти яких встояти неможливо.

Читайте також:  Топ поради від експертів для яскравого сексу

3. Сексуальна сумісність неможлива без схожості темпераментів. Дуже важко вжитися під одним простирадлом любителю садо-мазо та непоправному романтикові, який не уявляє собі сексу без свічок. І це справді проблема для людей з усталеними звичками. Сексуальні уподобання – це другий характер, змінити можна, але складно. До речі, жінки більш схильні до змін, ніж чоловіки. І якщо, Боже збав, тобі перепав чоловік, який при слові “куннілінгус” останні років двадцять блідне – ой, лихо! Переконати його в тому, що секс потрібен не лише для розмноження, буде дуже складно. Оціни решту його якостей і подумай, чи варта справа заходу.

4. Сексуальну сумісність можна напрацювати. Якщо в ліжку опинились два протилежні полюси – цілком можливо, що всупереч усім законам природи вони рушать назустріч одне одному й у процесі руху одержать чимале задоволення. Років сто тому вважалося, що досвід повинен мати чоловік, а жінці треба пізнавати ази сексуальності в подружньому ліжку. Але часи змінилися. І сьогодні багато чоловіків радо віддаються в руки більш досвідчених партнерок. Тому, володіючи сексуальним талантом, вродженим і набутим, не ховай його! Навчи свого хлопця всього, що знаєш сама.

5. До сексуальної сумісності – з допомогою професіоналів.  Чи знаєш ти про те, що деякі сексологи почали надавати допомогу через скайп? Із відеозв’язком чи без – вирішувати тобі. Твій чоловік влаштовує тебе в усьому, крім сексу? Не сподівайся на пораду подружки, звернися до професіонала. І в жодному разі не розраховуй на те, що проблеми в сексі вирішаться самі собою. Не вирішаться: над сексуальною сумісністю треба все-таки попрацювати. Якщо, звісно, ти не вважаєшся особливим любимчиком Бога й ідеальний сексуальний партнер не був доставлений тобі просто додому в день твого повноліття.

Читайте також:  У Львові жінка заявила про зґвалтування, а потім натравила собаку на поліцейських, які прибули за її викликом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.