facebook

Горе-активіст “Хімік” захищав п’яного водія від патрульних. ВІДЕО

Вчора працівники патрульної поліції Івано-Франківська за порушення ПДР зупинили “Skoda Octavia”. Водій, який не мав ні посвідчення водія, ні “страхівки”, відмовився пройти освідчення на алкоголь, а агресивні пасажири вчинили конфлікт з патрульними. На підтримку водію і пасажирам приїхав відомий у франківську “активіст” Михайло Бойчук, більше відомий як “Хімік”.

Відео конфлікту агресивних пасажирів, яких підтримав Михайло Бойчук “Хімік”, з патрульними у мережі Фейсбук опублікував начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець.
“Мали вчора дискусію з громадянами України. Все почалось з того, що на Мазепи патрульні зупинили Skoda Octavia за порушення ПДР.
Нетверезий водій не пред’явив ні посвідчення водія, ні страхівки. Від освідування він відмовився.
На патрульних чекав “сюрприз” – в машині була група підтримки: дружина водія, його син з невісткою, та ще й діти. Згодом прибув ще один “друг сім’ї” – він хотів доказів, ви його упізнаєте. Відомий “громадський активіст”, який, вірю, усіма силами хоче оптимізувати роботу патрульної поліції”, – написав Міхалець.
На прохання бути тихіше Михайло Бойчук відмовився заспокоїтися і кричав, що “приїхав до колєги, якого безпідставно зупинили”.
Поки водія патрульні забрали до міського відділу для складання адмінматеріалів, родина не здавалась. З’ясувалось, що власником авто є син, який сидів на пасажирському сидінні.
На нього склали протокол за ст. 130 КУпаП – за передачу керування нетверезому батькові. І протокол за ст. 185 КУпаП – за злісну непокору. На водія склали протоколи за відмову від проходження огляду, злісну непокору та винесли постанову за керування без документів.

“Мораль проста: навчіться відповідати за свої вчинки самостійно – патрульні просто роблять свою роботу. Ніхто вам не допоможе, якщо ви порушили закон”, – звернувся керівник патрульних до іванофранківців.

Нагадаємо, “Хімік” вже не вперше намагається “відмазати” нетверезих водіїв.

Читайте також:  У Польщі гірники заблокували залізничні колії: російське вугілля сюди не пройде

Шукайте деталі в групі Facebook