facebook

У Франківську міська рада створила КП “Енергетичні системи ІФ”, щоб витіснити “СТЕК”

Триває пленарне засідання 13-ї сесії Івано-Франківської міської ради. Депутати перейшли до розгляду 26-того питання, яке стосується створення КП “Екоенергетичні системи Івано-Франківська” (“ЕЕС-ІФ”).

За словами міського голови Руслана Марцінківа, підприємство працюватиме за значно нижчими тарифами ніж “СТЕК”, інформує Фіртка.

Тарифи формуватиме міська рада. Підприємство буде обслуговувати саме мікрорайон “СТЕКу”.

“Це підприємстпо чисте, без боргів… Тарифи у нього будуть значно нижчі, ніж у “СТЕКу”, адже тарифи формувати і затверджувати будемо ми”, – наголосив Марцінків.

25 обранців з 35 проголосували “за” – рішення прийнято.

КП “Екоенергетичні системи Івано-Франківська” (“ЕЕС-ІФ”) надаватиме послуги з постачання теплової енергії та гарячої води.

КП “ЕЕС-ІФ” надаватиме комунальні послуги з виробництва та транспортування теплової енергії та централізованого постачання гарячої води. Статутний капітал КП “ЕЕС-ІФ” становитиме 1 млн. грн. Підпримство зареєструють за адресою: Незалежності, 161, де зараз розміщене КП “Муніципальна інвестиційна управляюча компанія”.

Як відомо, в Івано-Франківську послуги з постачання теплової енергії та гарячої води надають ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” та ТОВ “Станіславська теплоенергетична компанія”.

Читайте також:  Стало відомо, коли франківці зможуть попрощатись з акушер-гінекологом Зоряною Пришляк

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.