facebook

Стали відомі подробиці затримання організованої групи, яка переправляла нелегальних мігрантів до країн Європейського Союзу (фото)

Як вже писала Фіртка, працівники Служби безпеки України в області та Головного управління Національної поліції в області затримали учасників організованого угрупування, які організували переправлення до країн ЄС нелегальних мігрантів.

Як повідомив заступник прокурора області Руслан Вахітов, нелегальний канал через пункт пропуску «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону налагодила група мешканців Закарпатської області.

Наразі затримано чотирьох зловмисників при спробі незаконного переправлення через кордон мешканця Івано-Франківщини, якому ухвалою суду обмежено право виїзду з території України у зв’язку із кредитними зобов’язаннями. За таку послугу вони отримали від чоловіка 2500 євро.

Крім того, ще одного співучасника групи затримано за місцем проживання у Тернополі.

В ході обшуків правоохоронці вилучили 15 закордонних паспортів громадян України, 13 000 доларів США, 10 000 фунтів стерлінгів, 10 000 гривень, чорнові записи із прізвищами та сумами коштів, а також інші докази злочинної діяльності.




Читайте також:  Неподалік від франківського вокзалу мешканці виявили труп. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.