facebook

Мешканка Івано-Франківська, оплативши комуналку, виграла смартфон від ПриватБанку (фото)

ПриватБанк підбив підсумки другого етапу акції “Смартфон за комуналку в Приват24”, яка з нагоди 25-річчя банку стартувала 1 квітня і триває до 30 червня 2017 року.

В рамках акції організатори подарували клієнтам, які здійснили комунальний платіж з картки Masterсard в Інтернет-банку Приват24, сматрфони останньої конфігурації. Умови акції дуже прості – у веб-версії або мобільному додатку Приват24 протягом одного місяця треба сплатити за комунальні послуги на загальну суму від 500 грн.

Одна з переможців акції “Смартфон за комуналку в Приват24” – мешканка Івано-Франківська Леся Миколаївна Ткач в червні стала власницею сучасного смартфона за підсумками травня.

“Насправді, перемога в акції для мене – це приємна несподіванка. В акції я не реєструвалася, тому й інформацію від працівників ПриватБанкцу про перемогу сприйняла не серйозно, – ділиться враженнями Леся Миколаївна. – Вже понад 5 років, я активний споживач послуг ПриватБанку. Дуже зручно оплачувати комуналку та й квитки часто купую. Те, що не треба додатково повідомляти банк, коли їдеш за кордон, а там зручно користуватися карткою – теж вагомий аргумент на користь банку. Мій смартфон вже старенький і його дійсно треба було міняти. Я і подумати не могла, що отримаю такий подарунок.”


Акція триває до кінця червня. В ній можуть брати участь усі клієнти ПриватБанку, кому виповнилось 16 років. Реєструватися в акції або робити додаткові фінансові витрати не потрібно.

Переможці визначаються випадковим чином в три етапи (раз на місяць). Щомісяця розігруються 25 сучасних смартфонів. Один клієнт може виграти 1 смартфон за весь період акції. Вже 50 переможців двох етапів акції з Харкова, Сум, Івано-Франківська, Києва, Миколаєва та інших міст України отримали свої подарунки.

Читайте також:  Приватбанк продасть активи Коломойського в Буковелі

В Івано-Франківській області за перші два місяці акції (квітень-травень) через ПриватБанк за комунальні послуги розрахувались майже 500 тис. клієнтів. З них у веб-версії Приват24 – 200 тис. платежів, в мобільній версії Приват24 – 25 тис. платежів. Загалом на Івано-Франківщині понад 50% оплат за “комуналку” проходять через Приват24.

Леся Миколаївна виграла смартфон, за допомогою якого тепер зможе оплачувати комунальні послуги, в тому числі і через QR-код.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.