facebook

Як криссіяни підробляють собі українські біометричні паспорти

Проста ідея. Тут багато чую про криссіян, які буцімто похапали за хабарі українські біометричні паспорти та й почимчикували з ними без віз до Європи.



Чесно скажу – за свою подорож таких не зустрічав, хоч і придивлявся навмисне. Але можу з цього приводу лише закликати всіх українських туристів у Європі: якщо бачите таке одоробло поблизу себе – спокійно викликайте поліцію або звертайтесь до готельної адміністрації, аби та викликала: справа в тому, що подібні біометричні паспорти є підробкою, навіть, якщо видані чин-чином у Херсоні чи, скажімо, Одесі. Вони визнаються підробленими через вказані невірні дані – місце проживання.

В Європі поліціянти – люди хвацькі та на нелегалів натреновані. Кримнаш проведе відпустку в комфортних умовах місцевої буцегарні, з арабами та афганцями, після чого полетить… ні, не до Криму, а до України, бо паспорти бодай підроблені, але українські (ну, якщо, звичайно, не запанікують та не покажуть роїського паспорта з вимогою телефонувати в роїське консульство).

А вже як в Україні їх зустріне відповідна служба – це інше питання, тут є два варіанти. Або #зрада – тобто за додаткового хабаря дозволять “прохурчати з вихором” до Криму, або #перемога – тобто затримають для з’ясування персони, допитають на предмет з’ясування імені тієї доброї людини, яка “допомогла з паспортом”, а потім – висунуть звинувачення в підробці документів та нелегальному перетині українського кордону.

Тобто, у будь-якому випадку незабутні враження будуть забезпечені. А справи-то лише – один раз не полінуватись та не побоятись і вчинити по-європейському: здати гидавців поленті.

Автор: Дід Панас

Читайте також:  США перекинули до Європи винищувачі F-22

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.