facebook

Дружина героя Небесної сотні з Прикарпаття віддала на потреби фронту 100 тисяч гривень

У благодійній організації «Повертайся живим» повідомили про надходження у 100 тисяч гривень, яке зробила дружина загиблого героя Небесної сотні Галина (призвище не уточнюється).


З власних джерел Громадське радіо дізналось, що це Галина Дідич – дружина героя Небесної сотні, Сергія Дідича. Жінка отримала гроші від МВС у якості компенсації за моральну шкоду.

«Рік тому було винесено перший обвинувальний вирок проти беркуту. Беркутівця, що побив її чоловіка, було засуджено, але окрім того суд зобов’язав МВС, (як роботодавця злочинця) виплатити дружині загиблого моральну шкоду – 200 тисяч гривень. Міністерство своїх не лишило. Прикривало, заважало розслідуванню, затягувало справу скільки могло. Два місяці тому воно навіть спробувало подати апеляцію, незважаючи на те, що усі терміни давно минули. Але суд не погодився поновити строк для її подання. І от нарешті компенсацію виплатили», — сказано у повідомленні.

В організації також пояснили, що половину цієї суми жінка витратила на армію. Пані Галина не бажає публічності і не коментує своє рішення.


 

Читайте також:  В Україні запустять нові гроші: як вони виглядатимуть

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.