facebook

Любов з мережі: як і для чого франківці знайомляться в інтернеті

За статистикою 65% українців активно користуються інтернетом. В останні роки дуже популярними стали сайти знайомств. Журналісти зареєструвалися на одному з них і сходили на кілька побачень.

Створити свій профіль на такому сайті дуже просто. Треба лише вказати свій e-mail і номер телефону. Після реє­страції заповнюємо анкету: ім’я, вік, фото. Цього могло б бути достатньо, але що більше інформації, то більше шансів натрапити на потрібну людину. Тому ще кілька слів про себе.

Результат миттєвий – одразу з десяток чоловіків. В основному писали таке: “Привіт. Ти дуже симпатична”, “Кого тут шукаєш?”, “Не проти погуляти?” і т. д. Були й фрази “Як думаєш, жінкам більше подобаються цукерки чи квіти?” або “Чи змогла б ти спілкуватись з чоловіком, знаючи, що ніколи з ним не переспиш?”.

Багатьох просто цікавить інтим, тому повідомлення на кшталт «Можу допомогти матеріально, давай розважимось», «Можна я буду цілувати твої ніжки?» чи «Давай приємно проведемо час, анонімність гарантую» – для таких сайтів звична справа.

У більшості випадків це одружені чоловіки, навіть готові платити за секс і пропонують в середньому по 300 доларів за ніч. Якщо гроші не аргумент, то надсилають… фото своїх геніталій. Але в нас мета інша, тому – в “чорний список”.

Цікаво, що є хлопці, які вказують в анкетах не свій вік. Хтось пише, що на 10 років старший, а хтось – на п’ять років молодший. Потім самі ж зізнаються ще в переписці. Для чого брехати – невідомо.

Та насправді вже під час переписки стає зрозуміло, чи варто йти з цією людиною на зустріч. Адже важливо, щоб були якісь спільні інтереси, теми для обговорення. Та навіть після цікавого листування в реальності на вас може чекати розчарування.

В основному після більшості зустрічей складається враження, що переписувалась зовсім з іншими людьми. Чи то хлопці від хвилювання говорили всякі дурниці, чи то просто так “пощастило”, але – без шансів.

Читайте також:  Бойовики обстріляли з ПТРК позиції силовиків під Широкиним

Універсальна тема, яку можна було обговорювати абсолютно з усіма, – це знайомства в мережі. Хлопці легко розповідають про минулі побачення з усіма подробицями.

“Мені була сподобалась дівчина, але ми ніяк не могли зустрітися, – розказував Дмитро. – Казала, що вільна лише вранці, а я, зрозуміло, в цей час працюю. Та одного дня, коли в мене був вихідний, ми таки пішли випити кави. Тоді вона мені сказала, що одружена і їй потрібен просто коханець. Була ще одна, яка заявила, що не може піти гуляти, бо не має з ким залишити дітей. Ну я наполягати не став”.

А от в Ігоря була зовсім інша історія. Він зустрівся з дівчиною, погуляв, а потім вона запросила його до себе.

“Я коли зайшов в квартиру, був просто шокований, – каже хлопець. – В неї вся спальня була завалена фалоімітаторами, а перед ліжком стояла камера. Ну до такого розвитку подій я був просто не готовий. Не знаю, як у таких ситуаціях поводять себе інші, а я просто втік”.


Андрій ж не злякався ані одруженої жінки, ані її сексуальних вподобань.

“Ми зустрічались кілька місяців, – пригадує він. – Це був секс без обов’язків, і мене це влаштовувало. Вона казала, що в неї чудовий чоловік, але інтимного життя в них нема. Говорили ми мало, в основному займалися тим, заради чого зустрілися. Для цього вона винаймала номер у готелі двічі-тричі на тиждень. Потім стали зустрічатись вже рідше, а зараз в неї коханець на 10 років молодший”.

Хлопці не приховують, що шукають на сайті жінок на одну ніч. Кажуть, це не те місце, де можна сподіватися на серйозні стосунки. Дехто спершу знайомиться, веде гуляти. А хтось одразу запрошує до себе, і дівчата найчастіше їдуть без вагань.

“Припустимо, що ми сподобались одне одному, вирішити прогулятись і все таке. Але логічним завершенням цього має бути секс і ніщо інше. Навіщо собі брехати? Ти ж не маленька дитина”, – заявив мені Михайло.

Хоча, правду кажучи, є тут і люди, з якими можна просто говорити про кіно, музику, роботу. Є також випадки, коли люди справді знаходили собі пару. Наприклад, двоє моїх друзів познайомились на такому сайті зі своїми “половинками”. Сьогодні вони вже одружені та щасливі в сімейному житті.

Читайте також:  Гвалтують і б'ють замість захисту: мережу вразило фото дитини, що стала жертвою "копів" в Україні

В будь-якому випадку, якщо все-таки вирушили на сайт знайомств, то потрібно пам’ятати про особисту безпеку.

Перш за все, не кваптеся викладати на сайті усю інформацію про себе. Хоча гарна фотографія в анкеті не завадить. Перед зустріччю поспілкуйтеся по телефону, щоб почути голос, оцінити словниковий запас і т. д. Можна навіть купити спеціальний телефон для спілкування, щоб потім не довелося відбиватися від надокучливих залицянь і міняти номер.

Коли наважитесь на зустріч, то пам’ятайте, що не варто погоджуватися на запрошення в гості, на дачу чи у велику компанію. Краще піти десь у людне місце – кафе, кінотеатр, парк. Розкажіть про побачення комусь із ваших близьких, згадавши при цьому місце та час. Для перестраховки залиште номер мобільного свого нового знайомого.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.