facebook

СЕКСОЛОГІЯ. Варто знати кожному. ТОП-7 незвичайних способів сексу

Відносини практично неможливі без сексу, однак останній не завжди має на увазі тривалі / швидкі ласки в ліжку перед сном.

Є й інші види досягнення задоволення, деякі з яких закохані можуть випробувати на собі.


Аквасутра

Тут мова йде про секс у воді, але на увазі мається не тільки спільне прийняття ванни з усіма наслідками, що випливають або ласки в душі. Також маються на увазі «ігри», коли обидва партнери перебувають у воді по груди, при цьому важливо, щоб дно було рівним, а чоловік міг утримувати кохану. Є навіть спеціальні пози, практикувати які можна в басейні / морі, але варто дотримуватися техніки безпеки і пам’ятати, що в воді презервативи неефективні.

Тантричний секс

Всього 5-10 років тому над поширеною колись в Індії практикою тантричного сексу відверто сміялися, але зараз до неї вдаються далеко за межами країни. Сенс подібного виду отримання задоволення в прагненні відчути насолоду всім тілом, чи не кожною клітиною шкіри. Послідовники тантри закликають віддаватися пристрасті не більше одного разу на місяць, згодом нарощуючи темп і дозволяючи сексуальної енергії накопичуватися. Важливу роль в подібній практиці відіграють дихання, ласки, погляди, а також масаж. Нагородою за очікування може стати довгий і насичений оргазм.

Кікі

Фактично, під даним терміном мається на увазі швидкий і спонтанний секс, який не передбачає оголення. Шанувальники подібної практики віддаються пристрасті скрізь, де та їх накриє, будь то підлога у вітальні, ванна кімната в гостях, ліфт, кінотеатр і т.д. Важливо при Кікі зберігати тишу і вміти отримувати задоволення без криків, особливо якщо відбувається це в людному місці.

Кіберсекс

В епоху Інтернету і відносин на відстані ця практика користується особливою популярністю. Є легкі форми кіберсексу, наприклад, обговорення інтимних тем по телефону або в листах. «Важка артилерія» передбачає відверте спілкування з включеною веб-камерою або як мінімум мікрофоном. У такі моменти партнери можуть мастурбувати прямо перед камерою, отримуючи задоволення від того, що хтось спостерігає за їхніми рухами. Однак важливо не захоплюватися, щоб не з’явилася залежність, яка негативно впливає на реальне інтимне життя.

Читайте також:  Прикарпатець успішно вирощує ягоду бадьорості

OUTDOOR секс

Секс за межами рідних «чотирьох стін» набирає все більшої популярності серед молодих людей. Буде це сад поблизу дачі, або ліс або навіть парк, віддаватися утіхам в таких місцях закохані можуть як днем, так і вночі. Шанувальники подібної практики зазначають, що зовнішні подразники і єднання з природою підсилюють відчуття, роблячи оргазм яскравішим.

СЕКС-гурме

Хто відмовиться від смачної трапези, якщо в пару до неї запропонувати ще й трохи еротики. Притому не обов’язково задовольнятися збитими вершками або полуницею, можна «тягнути в ліжко» навіть м’ясо, якщо ви не боїтеся забруднитися. Пестіть, злизуйте солодкий соус, дозволяйте собі перемазатися цим. Після такого «розігріву» збудження не змусить чекати, а кульмінація виявиться надзвичайно яскравою і насиченою.

Секс carezza

У перекладі з італійського carezza звучить як «пестити», а головною метою таких ласк є або відсутність оргазму, або «сухий оргазм» у чоловіків, що передбачає відсутність сім’явиверження. Подібний вид ласк дозволяє встановити глибокий зв’язок з партнером на емоційному рівні, оскільки весь час ви дивитеся один одному в очі, ніжно погладжуєте і дозволяє відчути свій потяг всім тілом. Первинна ж мета Карецца криється в збереженні, і навіть посиленні статевого потягу, а також насолоди від сексу в контексті довгострокових статевих взаємин.

Шукайте деталі в групі Facebook