facebook

Перерваний політ: Світлої Пам’яті Романа Стоцького. ФОТО

Обласна футбольна федерація, районні та міські федерації, футбольні клуби Івано-Франківщини висловили глибоке співчуття батькам, дружині, друзям і всім, хто знав Романа. Ця трагічна смерть – це непоправна втрата для рідних, близьких, друзів, колег та усього футбольного співтовариства.

Розуміємо, йдеться в некролозі ІФФФ, як важко змиритися з цим горем. Поділяємо вашу біль та підтримуємо рідних у годину скорботи. Вічна йому пам’ять…

Воротар ФК «Оскар» Михайло Макогон“Загинув колишній гравець “Прикарпаття” та “Оскара” (Підгір”) Роман Стоцький… Друже, спочивай з миром, нехай земля тобі буде пухом…”


Роман Іванович Стоцький
(2 березня 1990 — 6 липня 2017, півзахисник)

Вихованець клубу «Сігуенья» з Івано-Франківська. На дорослому рівні став грати 2008 року за «Прикарпаття», у складі якого провів три сезони в Першій лізі (67 матчів і 2 голи в чемпіонаті та 2 матчі в Кубку України), після чого сезон 2011/12 провів з клубом у Другій лізі (14 матчів і 1 гол).

Після розформування клубу влітку 2012 року став виступати за аматорський клуб «Газовик» (Богородчани), з яким ставав віце-чемпіоном області сезонів 2012 та 2013 років. Крім того, у 2013 році Роман з командою виграв Кубок Івано-Франківщини та дійшов до 1/8 фіналу аматорського Кубка України.

Наступного року Стоцький знову виграв Кубок та став віце-чемпіоном області, але цього разу з клубом ФК «Перегінське».

Того ж 2014 року року Роман Стоцький перейшов до «Оскара», з яким у сезонах 2015 та 2016 років двічі поспіль став чемпіоном Івано-Франківської області та володарем обласного кубка. У 2016 році команда перейшла на загальнонаціональні змігання і стала виступати в аматорському чемпіонаті України 2016/17, де з першої спроби клуб посів третє місце в Групі 1.

Читайте також:  В Італії від коронавірусу померла ще одна українка

6 липня близько 7:30 ранку на шляху Мукачеве – Львів у селі Ямниця Роман Стоцький потрапив у ДТП. За попередньою інформацією, Daewoo Lanos, яким керував Роман, занесло на мокрій дорозі, тому авто опинилося на зустрічній смузі і врізалося в Volkswagen Passat, за кермом якого був депутат Івано-Франківської обласної ради, директор Бурштинської ТЕС Андрій Шувар. Внаслідок аварії Роман Стоцький загинув на місці, а водій іншого автомобіля потрапив до лікарні з діагнозом політравма.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.