facebook

Франківський депутат привіз меру Львова частину сміття, підкинутого у Микитинцях (фото)

Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін відвіз на подвір’я міського голови Львова Андрія Садового пакети зі сміттям.



Про це депутат повідомив у соцмережі Фейсбук.

“Безумовно, кожний може критикувати мої дії в міру своїх можливостей та, звісно, кожний залишиться з власними поглядами відносно винних у тому, що в нашому місті гниє львівське сміття.
Я (м’яко кажучи) зробив те, що і казав, але зробив це більш гуманно і не так по-свинськи розкидав, як це зробили у нас. Так ось ті, шо найбільш горласті в критиці моїх дій… панове, беріть і вивозьте кілограм по 100-120 кожний, наприклад, в Рибне. Чому ж ні?:)) Я як завіз в Рибне 100 кг, глянув на цей жах і подумав: “… 21 століття (дожилися!). Думаю, наступного року маємо провести ще одне Євробачення!”… “, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно у Микитинці завезли 120 тонн сміття. У пакетах з відходами знайдені документи, які підтверджують,що сміття львівське.

Читайте також:  Від Антарктиди відколовся більший за Нью-Йорк айсберг: вчені попередили про небезпеку (фото) 06.03.2021 | 21:50 | Вголос

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.