facebook

«Путін, прийди»: «екстрасенс», яка шукає вбивцю тернопільської випускниці, закликала до зміни меж України

Шокуючу правду про криміналіста проекту «Слідство ведуть екстрасенси», який зараз знімають у Вишнівцях на Тернопільщині, Наталію Костилєву розповіли журналістам видання «Про все» місцеві мешканці. Виявляється, два роки тому ця жінка була засуджена за сепаратизм. Однак суд їй тоді присудив лише півтора роки «умовно»,тож сьогодні вона вже експерт-криміналіст телеканалу СТБ.




Наталія Костилєва. Фото із соцмереж.

У червні 2015 року прокуратура Тернопільської області поширила прес-реліз про «СТБ-шного експерта», в якому йшлося, що у цієї жінки, тоді вона жила у Кременці Тернопільської області, в березні 2014 року, саме коли Росія анексувала Крим, виник злочинний намір – вона закликала до зміни меж території України. Через Інтернет навіть поширила публікацію під назвою: «Путіну Володимиру від Кременця, Тернопільська область», у якій публічно закликала до насильницької зміни меж території України та порушення порядку, встановленого Конституцією України. А на сайті Кременця опублікувала звернення під назвою: «А может Крым даёт нам пример?», у якій закликала читачів підтримати порушення територіальної цілісності і недоторканості України.

Тоді прокуратура області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно Костилєвої за фактом публічних закликів з метою зміни меж території та державного кордону України.

У суді обвинувачена повністю визнала свою вину та щиро розкаялася у вчиненому. Врешті, Тернопільський міськрайонний суд 11 червня 2015 року визнав її винною у вчиненні кримінального правопорушення, затвердив угоду між прокурором та підозрюваною про визнання винуватості та призначено покарання у вигляді одного року обмеження волі, умовно, з іспитовим строком 1 рік 6 місяців.

Читайте також:  Помер монах Києво-Печерської лаври від коронавірусу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.