facebook

П’яний прикарпатець, який збив 26-річну дівчину й втік з місця ДТП, після скоєного пішов спати (фото)

Після ДТП у селі Яворів, унаслідок якої напередодні увечері постраждала 26-річна жінка, водій автомобіля «ЗАЗ-110106» утік з місця події. Як виявилося, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як попередньо встановлено, у вівторок близько 20-ї години 58-річний житель с. Яворів, керуючи власними автомобілем «Таврія», на дорозі не впорався з керуванням і вчинив наїзд на свою молоду односельчанку, яка йшла узбіччям. В результаті аварії 26-річну жінку доправили до центральної районної лікарні з численними травмами, інформує Фіртка із посиланням на прес-службу Нацполіції області.

Поки лікарі опікувалися потерпілою, працівники поліції на віддалі близько двох кілометрів від місця автопригоди знайшли автомобіль «ЗАЗ-110106» із пошкодженим переднім вітровим склом. Згодом правоохоронці розшукали й самого водія, який після скоєної аварії пішов додому спати.

Виявилося також, що чоловік керував автівкою напідпитку. Наразі правоохоронці вилучили його легковик і помістили на майданчик для тимчасово затриманого транспорту, як речовий доказ причетності до ДТП.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.



Читайте також:  Автомобілі з іноземною реєстрацією: що варто знати водіям на Прикарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.