facebook

Що ж це коїться? На Черкащині стався жахливий випадок: загинуло троє людей з однієї сім’ї, від такої смерті ніхто не застрахований

Під час негоди люди збирали огірки на полі.

У середу, 12 липня, приблизно о 17.00 на полі поряд із селом Кузьмина Гребля Христинівського району, блискавка вбила троє людей, повідомив у Facebook представник керівника Держслужби з надзвичайних ситуацій в Черкаській області Костянтин Проценко.

За його інформацією, трагедія сталася під час роботи селян у полі — люди збирали огірки на ділянці сільськогосподарського виробничого комбінату. Блискавка влучила в родину — 38-річного чоловіка, його 35-річну дружину та їхнього 15-річного сина.

Батьки юнака від удару загинули на місці, хлопчину госпіталізували. В критичному стані його доставили в Христинівську центральну районну лікарню. Нажаль лікарі не змогли врятувати підлітка — він помер в реанімаційному відділенні через дві години.

Це вже вісім жертв блискавок за останніх три тижні. Нагадаємо, 11 липня, в селі Глинянка Любомльського району блискавка вбила місцевого мешканця, який випасав худобу на місцевому лузі.

Читайте також:  Астролог назвав міста, на які незабаром полетять ракети

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.