facebook

Хіти тижня. Скільки платять за вбивства українців на Донбасі, – зізнання російського найманця Віктора Агєєва

Російський військовий-контрактник Віктор Агеєв, який потрапив у полон до українських воїнів на Луганщині, переконує, що платили йому непогано та перед поїздкою до України він взагалі не задумувався про каліцтва, яких тут може зазнати.

“Скільки платили та наскільки регулярно? 15 тисяч рублів (приблизно 6,5 тисяч гривень – Ред.) була місячна зарплата. Кожен місяць 15 числа її виплачували. Не затримували. Іноді, може, бувало, до мого приїзду”, – підкреслює росіянин.

Крім того, він повідомив, що у контракті, підписаному в Росії, за ним зберігається зарплата в 23 тисячі рублів, відтак загальна сума його щомісячних статків складає 38 тисяч рублів (близько 16 тисяч гривень – Ред.).

“Ціни тут є нижчими, ніж в Росії, звичайно. Відчутно. Зарплати – також нижчі. Але зарплати контрактника вистачало, щоб пожити добре. У цивільних робіт є дуже низькі зарплати, а саме контрактники отримують непогані гроші”, – зазначив терорист.

“А щодо того, що без ноги або без руки можу повернутися додому, то я про це якось не думав. Як кажуть, поки не станеться, то не замислюєшся над цим”, – додав Агеєв.

Нагадаємо, 26 червня стало відомо, що військові 93-ої ОМГб ліквідували командира та снайпера ДРГ “ЛНР”, а сапера, ще одного снайпера і двох кулеметників узяли в полон.

Серед затриманих під Жолобком бойовиків опинився терорист “ЛНР” Віктор Агеєв, який приїхав воювати на Донбас із Росії.

Читайте також:  Найєма звільнили з посади заступника голови БПП

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.