facebook

Жінка народила двійню через 4 місяці після cмeрті (фото)

21-річна бразилійка Франкіля да Сільва померла від інсульту, будучи на дев’ятому тижні вагітності. Вона разом з чоловіком Мюріелем Падільєю чекали двійню. Діти народилися через чотири місяці. Про це пише Gazeta.ua.

Раптово в жінки почалися сильні головні болі і майбутні батьки поїхали в лікарню. По дорозі вона сказала чоловіку: “Я хочу, щоб ти був готовий прийняти це, тому що я залишуся тут, я не повернуся додому”. Це були останні слова молодої матері, потім вона втратила свідомість через крововилив у мозок. В лікарні констатували смерть від інсульту.

Після трьох днів тестів і досліджень лікарі оголосили, що мозок жінки мертвий і для близнюків також немає ніякої надії.

Мюріеля попередили, що як тільки дитячі серця перестануть битися, той зможе поховати дружину. Але цього не сталося і лікарі почали боротися за життя двійнят.

Схожий випадок вже був у Португалії, де дитина народилася через 107 днів після смерті матері. Тут справа ускладнювалася тим, що дітей двоє і на момент смерті матері їм було всього по два місяці.

У Франкілі пoмер мозок, але всі інші органи продовжували функціонувати. Її підключили до апаратів, щоб зберегти в ній життя. Крім того, медики щодня розмовляли з дітьми і співали їм пісні.

“Я так пишаюся своєю дочкою. Було дуже важко втратити її, але вона до кінця була воїном і змогла захистити своїх прекрасних дітей, давши їм життя “, – сказала бабуся двійнят Анжела Сільва.


Через 123 дні після інсyльту матері за допомогою кесaревого рoзтину на світ з’явилися Анна Віторія і її брат Асаф. Дівчинку, вагою 1,4 кг, і хлопчика, вагою 1,3 кг, відразу перевели до відділення для недоношених дітей, а їх батько, який також виховує дворічну дочку, зміг нарешті похoвати дружину.

Читайте також:  “Два Божі ангели”: на Прикарпатті прoщaються з 19-річною дівчиною та її хлопцем

“Успіх цієї справи полягає у відмінній командній роботі. Ми всі плакали, коли народилися діти”, – каже лікар Далтон Рівабем.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.