facebook

Дівчина перевірила на вірність свого хлопця, найнявши звабливу актрису. Це був провал!

Дівчина найняла звабливу актрису, щоб перевірити свого хлопця і переконатися в його вірності. Але щось пішло не так…
Відеоролик провалу молодої людини, знятий на приховану камеру, за два дні зібрав понад 350 тисяч переглядів.

Американка, чиє ім’я не називається, нещодавно переїхала в Мехіко і в минулому році почала зустрічатися з місцевим хлопцем. Вона вирішила влаштувати йому перевірку і звернулася до авторів YouTube-каналу To Catch a Cheater ( «Спіймати зрадника / зрадницю»). Дівчина вже співпрацювала з цим каналом в травні 2016 року: тоді вона перевіряла свого американського бойфренда, який, до речі, перевірку не пройшов.

Цей YouTube-канал спеціалізується на подібних відео, знаходячи героїв в різних містах і країнах. Іноді дружини перевіряють чоловіків на вірність, іноді хлопці – своїх дівчат. Сюди може звернутися будь-який бажаючий.

На цей раз автори каналу найняли актрису на ім’я Андреа, яка видала себе за персонального тренера і зав’язала знайомство з хлопцем героїні в тренажерному залі. Дівчина почала розмову легко і невимушено:

Часто ходиш в зал?

З минулого року почав, – відповів хлопець.

Незабаром Андреа пояснила, що вона персональний тренер, і запропонувала йому показати, як правильно робити деякі вправи. Розмова швидко перейшла до обговорення розважальних закладів поряд з тренажерним залом. Дівчина ненав’язливо запитала, чи зводить хлопець її в який-небудь бар. На що парубок заявив, що не проти!

Справа, звичайно, не обмежилася однією розмовою. Андреа дозволила хлопцеві помацати свої м’язи пресу і рук і навіть показала йому, як потрібно дихати в позі з йоги «собака мордою вниз». Правильна відповідь в даному випадку: глибоко і бажано голосно.



Однією «собакою мордою вниз» справа не обійшлася.

Читайте також:  Італія: соціальні служби конфіскували п’ятирічного сина у жінки, який має тільки російське громадянство для «замовного» переусиновленія

У якийсь момент дівчина запитала, чи зустрічається він з ким-небудь. Той відповідає, що так, «з кількома дівчатами». В кінці тренування актриса запитала у хлопця номер телефону. Він, по всій видимості, був радий такому розвитку подій:

– У тебе ж немає дівчини, так?

– Ні!

У підсумку вони призначали побачення, і мексиканець запропонував піти до нього, щоб приготувати вечерю. Весь цей час Андреа явно порушувала межі особистого простору хлопця, перебуваючи дуже близько від нього і час від часу торкаючись до нього. І, звичайно, вона відверто з ним фліртувала.

Зустріч хлопця з «тренером» починається на 1:15 хвилині. Відео змонтоване таким чином, що можна спостерігати за реакцією і коментарями замовниці.

 

Після перегляду запису з прихованої камери дівчина заявила, що це явно зрада: хлопець не відмовив актрисі, дозволив їй себе чіпати і сам не соромився робити те ж саме. Замовниця зателефонувала бойфренду і розпитала його про похід в зал. Хлопець все заперечував, в результаті вона не витримала і почала кричати на нього:

Я просто в люті! Заткнись! Ти – чортів брехун! Ти – чортова свиня! Повторюю ще раз, чоловіки – свині.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.