facebook

Під Широкине і Брянку кинули свіжі сили бойовиків, везуть боєприпаси й паливо

У район Брянки проїхала посилена рота бойовиків, свіжі формування зосереджено північніше рубежу Павлополь – Широкине



640d3514369e16d175a17ca8b923ddc7.png

Про це у своєму Facebook написав організатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук.

“У районі н.п. Майорське зафіксовано зосередження бронетехніки (перекидання здійснювалося в нічний час, під прикриттям обстрілів). На даний момент на цій ділянці зосереджено 15-16 танків і близько 20 ББМ у другому ешелоні”, – інформує Тимчук.

Здійснено переміщення у напрямку Станиці Луганської через східну околицю Луганська бронегрупи з 4-х одиниць ББМ (2 БМП-2, 1 БМП-1 і 1 – БТР-80), також у складі колони – 2 “Урали” (1 із зенітною установкою ЗУ-23-2 і один із боєприпасами й ЗІП).

“Упродовж доби в зоні АТО зафіксовано суттєве зростання транспортного потоку в інтересах формувань російсько-терористичних військ. Переміщено 51 транспортну одиницю (при звичайній середньодобовій нормі в 22-23 одиниці)”, – пише Тимчук.

Помічено перекидання “північним” маршрутом посиленої (“штурмовий”) роти (65-70 осіб) військ Росії (військовослужбовці РФ замасковані під місцевих бойовиків). Підрозділ проїхав у район м. Брянка.

На перегоні Олександрівське – Алчевськ – Дебальцеве зафіксовано 3 транспортних колони, у кожній не менше 10 критих вантажних армійських автомобілів.

Крім того, відбувається інтенсивний рух вантажного автотранспорту від н.п. Старобешеве й Комсомольське на Тельманове й Докучаєвськ.

За даними групи “Інформаційний спротив”, здійснюється перекидання матеріально-технічних ресурсів і майна ротної тактичної групи (РТГ), що висунувся на цей напрямок раніше.

“Також зафіксовано зосередження свіжих формувань північніше рубежу Павлополь-Широкине (у районі Чермалик)”, – наголосив Тимчук.

Через Макіївку і Єнакієве триває перекидання боєприпасів і палива на Ясинувату й у Куйбишевський і Київський райони міста Донецька. Відзначено 22 транспортних одиниці, що рухалися декількома колонами.

Читайте також:  Бойовики з мінометів обстріляли Піски: мінімум троє поранених

джерело http://espreso.tv/news/2015/04/10/pid_shyrokyne_i_bryanku_kynuly_svizhi_syly_boyovykiv__vezut_boyeprypasy_y_palyvo

Шукайте деталі в групі Facebook