facebook

В “ЛНР” роззброїли 120 осіб, які не хочуть до “народної міліції”

У самопроголошеній “ЛНР” заявили про роззброєння 120 людей в місті Антрацит, розташованому на окупованій території Луганщини

im578x383-!


Про це заявив “міністр внутрішніх справ” “ЛНР” Ігор Корнет, повідомляє “Луганський інформаційний центр”.

“На виконання указу “глави” республіки “вчора проводилися заходи в Антрациті, в ході яких було роззброєно 120 людей, 60 осіб затримано, вилучено 4 “КамАЗи” зі зброєю, – сказав він.

Корнет заявив, що стосовно затриманих порушено кримінальні справи і проводяться перевірки.

Представник “ЛНР” також заявив, що найближчим часом почнеться роззброєння незаконних формувань і наведення порядку в районі пункті пропуску “Довжанський”.

Так, “глава” “ЛНР” Ігор Плотницкий повідомив, що на “Довжанському” знаходяться близько 15 невідомих людей, що представляються козаками.

“Це якісь ряджені козаки, хай не дискредитують форму і образ козацтва”, – сказав Плотницкий.

Нагадаємо, в самопроголошеній “ЛНР” видали так званий указ, згідно з яким “всі збройні формування, що не увійшли до складу “Народної міліції”, підрозділів територіальної оборони та правоохоронних органів “республіки”, і не здали добровільно “до 4 квітня всі наявні у них озброєння, боєприпаси, отруйні та вибухові речовини, з 5 квітня “оголошуються незаконними і будуть переслідуватися за законом”.

джерело http://espreso.tv/news/2015/04/10/v_quotlnrquot_rozzbroyily_120_osib__yaki_ne_khochut_do_quotnarodnoyi_miliciyiquot

Читайте також:  До суду скерували справу неонациста, з вини якого загинули 40 українців

Шукайте деталі в групі Facebook