facebook

НАТО звинувачує Росію у збільшенні поставок зброї в Донбас

Представники НАТО знову звинуватили Росію у збільшенні поставок зброї сепаратистам, пишуть німецькі ЗМІ.

1608281




Представники НАТО звинуватили Росію у збільшенні поставок зброї сепаратистам, повідомила в неділю німецька газета Frankfurter Allgemeine Zeitung.

“Ми знову зафіксували факти підтримки сепаратистів зброєю, військами, а також у формі підготовки персоналу. Росія все ще направляє війська, поставляє озброєння через відкритий кордон з Україною”, – цитує видання заяву неназваного представника Північноатлантичного альянсу.

Як зазначили спостерігачі, ці звинувачення прозвучали напередодні наміченої на понеділок в Берліні зустрічі глав МЗС “нормандської четвірки” щодо ситуації в Україні.

Раніше генсек НАТО неодноразово заявляв про присутність російських військ на сході України. У свою чергу, Росія продовжує заперечувати присутність російських військовослужбовців і поставки зброї “ополченцям” Донбасу.

Відносини Росії і НАТО різко загострилися через конфлікт, що розгорівся на сході України. Зокрема у квітні 2014 року Альянс прийняв рішення призупинити будь-яке цивільне та військове співробітництво з Москвою.

НАТО потребує українського конфлікту – Міноборони Росії
За матеріалами: Интерфакс-Украина

Читайте також:  Арестович натякнув, коли Україна буде у НАТО (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook