facebook

Доба в АТО: обстріли не вщухають, обидві сторони звинувачують одна одну

Сепаратисти продовжують вести вогонь в районі Широкиного, Пісків, Авдіївки, Дослідного, заявляють у штабі АТО.

1608269




11 квітня з 18:00 і до півночі незаконні збройні формування 18 разів порушили режим тиші, передають у прес-центрі АТО.

За словами військових, ворог з мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї обстріляв позиції військових в районі населених пунктів Широкино, Миколаївка, Піски, Авдіївка, Дослідне і Лагерівка.

“З 19:33 до 20:00 в районі селища Луганське відбулося бойове зіткнення із застосуванням стрілецької зброї. На Луганщині НВФ зосередили свою активність біля населеного пункту Сизе, де вели вогонь по нашому опорному пункту зі 120-міліметрових мінометів, бойових машин піхоти та стрілецької зброї “, – сказано в повідомленні.

Також у зазначений період в зоні АТО зафіксовано 12 розвідувальних прольотів ворожих безпілотників, в основному – на півдні Донецької області.

У той же час сепаратисти продовжують звинувачувати в обстрілі українських військових. При цьому повідомляється, що в ході зіткнень в районі Бахмутки українська сторона зазнала втрат.

Раніше в штабі АТО заявляли, що поблизу Донецька і в районі Сокольники на Луганщині сепаратисти застосовували заборонені 120-мм міномети. За минулу добу в зоні АТО жоден український військовий не загинув.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Новий кліп про АТО підірвав соціальні мережі України (2016)

Шукайте деталі в групі Facebook