facebook

“Подарунок” Росії кримчанам: окупанти встановлять ліміти користування водою із свердловин

Дотримання лімітів буде контролюватися за допомогою лічильників, які зобов’яжуть встановити кримчан.

Крымчан обяжут установить счётчики на


Нелегітимне Міністерство екології та природних ресурсів окупованого Росією Криму планує встановити ліміти для кожної свердловини з видобутку води, дотримання яких буде контролюватися за допомогою лічильників. Про це повідомив “міністр екології та природних ресурсів” півострова Геннадій Нараєв.

За словами Нараєва, регулювання видобутку води з невеликих свердловин, розташованих у приватних домоволодіннях, зіткнеться з великими труднощами, але чиновники готові до цього. «Враховуючи дефіцит води, який є в Криму, ми повинні всіх зобов’язати встановити лічильники. Наші фахівці визначать, скільки можна видобувати, і ліміти не можна буде перевищувати. Для кожної свердловини буде визначений свій ліміт. Це – завдання архіскладне, воно займе тривалий час», – зазначив Нараєв.

На думку екологів, буріння свердловин в Криму вирішить проблему повного водозабезпечення тільки на 2-3 роки і призведе до засолення ґрунтів в північній і центральній частинах півострова.

Джерело: http://economics.unian.ua/agro/1066776-podarunok-rosiji-krimchanam-okupanti-vstanovlyat-limiti-koristuvannya-vodoyu-iz-sverdlovin.html

Читайте також:  Масове oтpyєння водопровідною водою: в місті оголосили надзвичайний стан

Шукайте деталі в групі Facebook