facebook

Путлер блефує, чи вдає хвору людину зі зброєю?

Польський Інтернет-портал “wРolityce.pl” повідомив про інтерв’ю американського публіциста Енн Аппельбаум, яке вона дала журналу Kulturа Liberalnа, в матеріалі під заголовком «Аппельбаум: «Як це можливо, що російська пропаганда регулярно проникає в європейські ЗМІ?» А чому б не запитати у вашого чоловіка?

– За останні 20 років російська влада



вклала величезні суми грошей в Європу – купили компанії, лобістів, футбольні клуби. Колишнього канцлера Німеччини Герхарда Шредера купили не перед захопленням Криму, а ще багато років тому.

Вони також створили дорогий пропагандистський апарат, який в даний час має свої філії у всіх країнах. Слід також звернути увагу на крайньо праві партії в більшості європейських країн – «Національний фронт» у Франції, «Йоббік» в Угорщині, «СІРІЗА» в Греції. Іноді ці зусилля дають результати, – сказала вона і додала:

– Як це можливо, що «Національний фронт» може взяти 40 млн євро від підозрілого чесько-російського банку?

Щоб запобігти цьому, різні європейські країни повинні вважати росію загрозою, а потім прийняти відповідні заходи. Але досі цього майже ніхто не зробив.

Американці не втручаються в повній мірі в питання російської агресії, тому що вважають, що путін блефує.

– Я брала участь у засіданнях з представниками Білого дому. Вони стверджують, що криза в Україні є регіональною проблемою і не становить загрозу для Сполучених Штатів. Вони також вважають, що путін блефує, і його падіння лише питання часу, – каже журналіст.

Аппельбаум, однак, застерігає від такого ставлення до путіна:

Хвора людина з пістолетом залишається людиною з пістолетом. Якщо путін, втрачаючи ґрунт під ногами, вважатиме, що єдиний спосіб зберегти владу – це розв’язати дійсно серйозну кризу, він це зробить.
Джерело – http://wpolityce.pl/swiat/240187-applebaum-jak-to-mozliwe-ze-rosyjska-propaganda-regularnie-przenika-do-europejskich-mediow-glownego-nurtu-a-zapyta-pani-meza

Читайте також:  "Путін залишиться без армії": військовий експерт розповів, що остаточно виснажить військових РФ

Шукайте деталі в групі Facebook