facebook

Прикарпатські бійці відправились в зону АТО (фоторепортаж)

15 квітня о 12:00 в Івано-Франківську відбулись урочисті проводи майже сотні бійців батальйону міліції “Івано-Франківськ” в зону АТО. Провести чоловіків, синів та братів прийшли сотні родичів, а також діти зі школи-інтернату в Угорниках.

Деякі бійці поїхали на фронт вперше, але багато було і досвідчених воїнів, котрі вже три-чотири рази служили в зоні АТО та повертались на ротацію. Серед правоохоронців було навіть двоє дівчат, які нестимуть службу нарівні з усіма. Бійці обнімали дружин, дівчат та матерів, на очах котрих подекуди були сльози.

“В ДНР багато зброї, зокрема – в Донецьку, її там продають усім. Злочини там наразі дуже поширені. Будемо з цим боротися”, – зазначив боєць із позивним “Мадяр”.


На війну правоохоронці поїхали на двох автобусах, а їжею, водою та боєприпасами набили доверху ще один мікроавтобус. Перед поїздкою бійці помолились разом із священиками, а також отримали символічні обереги від дітей зі школи-інтернату та одразу ж прикріпили їх собі на форму.

“Зведений загін повністю всім укомплектований – формою, боєприпасами, їжею. На який термін їдемо – ми не знаємо, але пробудемо там стільки, скільки скажуть в Міністерстві. Всі бійці пройшли курси спеціальної підготовки на полігоні Лисець та готові охороняти особливо важливі об’єкти – блок-пости поблизу Маріуполя. Всі хлопці їдуть добровільно, вони знають, куди вони їдуть”, – розповів полковник міліції Євченко Олег Олександрович, командир зведеного загону правоохоронців.

Пропонуємо читачам поглянути, як це було.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

джерело http://versii.if.ua/novunu/prikarpatski-biytsi-vidpravilis-v-zonu-ato-fotoreportazh/

Читайте також:  Лисенко: Робота з обміну полоненими носить несистемний характер

Шукайте деталі в групі Facebook