facebook

Російські найманці втекли з “ЛНР” і поскаржилися на місцевих бойовиків

До російського Єкатеринбургу повернулися 26 найманців, які воювали на боці так званої “ЛНР”


img

Про це повідомляє E1.ru.

Бандит, що займається набором та відправкою найманців на Донбас Володимир Єфімов визнав, що їх всюди вважають терористами. Він додав, що навіть в “ЛНР” вони воюють “поза законом”, а місцеві жителі називають їх окупантами.

“За київським законами ми терористи. За мадридським судом теж терористи. За “законом ЛНР” особи, які не включені до штату місцевих “збройних сил”, є також членами незаконних збройних формувань. А якщо взяти гроші у них за контрактом, як вони пропонують, то у Росії ми станемо найманцями”, – поскаржився Єфімов.

Також він розповів, що на окупованій території Луганщини орудують лише “казаки”, а місцевих бойовиків він назвав “мутними і незрозумілими”. Тому Єфімов разом з іншими росіянами втік до “ДНР”.

“Країна, де немає людей, де зріле населення поїхало, покинуло практично. Залишилися тільки жінки, старці та діти, які охороняють будинки. Все тримається на “казаках”. Місцеві “ополченці” дуже мутні, дуже незрозумілі, у них зовсім інші мотивації. Загалом, враження дуже тяжкі”, – додав найманець з Єкатеринбургу.

При цьому, він додав, що спонсор, який обіцяв оплатити проїзд і придбання спорядження, відмовився давати їм гроші на дорогу додому, бо організатор найманців вголос назвав його прізвище у списку тих, хто давав кошти на відправку росіян на Донбас. У спонсора нібито виявився бізнес за кордоном і через зв’язки із найманцями у нього з’явилися проблеми.

Читайте також:  З раSSєї вже втікають навіть родичі колишніх друзів Путлера... І не з одним “ярдом”!

Шукайте деталі в групі Facebook