facebook

Експерти BBG: РаSSєя запустила всесвітній механізм дезінформації!

Міжнародна неурядова організація “Broadcasting Board of Governors” (BBG) повідомляє, що РаSSє



я «запустила всесвітній механізм дезінформації», його «мета – не переконати (як у класичній громадській дипломатії) і заслужити довіру, а посіяти смуту теоріями змови і поширити брехню».

У матеріалах BBG сказано, що, в боротьбі проти небезпечної кремлівсько-путінської пропаганди нова команда буде використовувати меседжер WhatsApp «в якості мобільної платформи з push-повідомленнями для залучення нової аудиторії».

Як наголошується в матеріалах BBG, в якості основної зброї в інформаційній боротьбі з імперською Рашею повинні стати оригінальні програми і політична сатира.

В російських соцмережах запланований відеопроект Footage vs Footage («Зйомка проти зйомки»). У заявці DIGIM сказано, що цей щоденний продукт буде викривати «російську телевізійну пропаганду».

Робота продюсера Footage vs Footage на сайті RFE / RL передбачає відстеження головних новин дня, і того, як вони висвітлюються російськими та зарубіжними ЗМІ, – на цих відмінностях і планується створювати ролики. По лінії DIGIM планується реалізувати ще один проект – канал на YouTube і сайт Rus2Web, які стануть майданчиком для російських журналістів і кінематографістів, чия робота зараз блокується Кремлем.

На наступний фінансовий рік, який почнеться 1 жовтня 2015 року, на проект по боротьбі з реваншистською Росією в BBG збираються витратити 15,6 мільйона доларів.
Джерело – матеріали Broadcasting Board of Governors

Читайте також:  Були голі та стогнали: у парку пара зайнялась сексом на очах у всіх (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook