facebook

Шовковський: Легко нам у матчі з Фіорентиною не буде

Капітан київського Динамо Олександр Шовковський прокоментував майбутній матч його команди в 1/4 фіналу ЛЄ з італійською Фіорентиною

1609735




“Все гаразд, я готуюся до гри в загальній обоймі. Що стосується невтішної статистики в матчах з клубами з Італії, ми не думаємо про це. Виходячи на футбольне поле, я думаю не про статистику, а про якість своєї гри, а також про те, що мені потрібно зробити для того, щоб добитися позитивного результату.

Останній матч Фіорентини я не дивився. Їхній матч з Наполі тривав практично паралельно з нашим. Але ми розбирали гру команди, акцентували увагу як на позитивних моментах в її грі, так і на негативних. Виходячи з цього, ми будемо будувати свою гру, детально проаналізуємо всі варіанти і виберемо стратегію на майбутній матч.

Ми не дивимося на результат, не на пропущені командою голи. Ми дивимося на організацію гри. Голи можуть часто ставати наслідком індивідуальних помилок. Дивимося на гру команди в цілому, на взаємодію гравців, на позитивні і негативні моменти в діях колективу і, виходячи з цього, будуємо свою гру. Розповідати про сильні і слабкі сторони опонента – це не моя роль, адже я не тренер.

Варто тільки зазначити, що у складі Фіорентини виступають досвідчені гравці, які вміють грати у футбол на високому рівні. Тому ми розуміємо, що легко нам не буде. Але ми готові до цієї гри.

Зручний суперник, чи ні, можна буде говорити тільки після двоматчевого протистояння”, – цитує Шовковського офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, матч 1/4 фіналу Ліги Європи Динамо – Фіорентина відбудеться 16 квітня в Києві.

Додамо, що на СПОРТ bigmir)net буде доступна текстова онлайн трансляція поєдинку, яка розпочнеться о 22:05.

Читайте також:  Збірна України з футболу отримала суперників у кваліфікації Євро-2020

Раніше СПОРТ bigmir) net повідомляв, що Динамо з рахунком 5:2 розгромило Евертон і вийшло в 1/4 фіналу Ліги Європи. При цьому київські вболівальники встановили рекорд відвідуваності в Лізі Європи.

Шукайте деталі в групі Facebook