facebook

Бойовики продовжують провокації й обстрілюють українських військових і мирне населення

Бойовики продовжують порушувати Мінські угоди.

REUTERS


17 квітня в зоні проведення Антитерористичної операції не припинялися збройні провокації з боку бандформувань. Загалом з опівночі вздовж лінії розмежування злочинці провели 24 обстріли наших позицій, здебільшого із мінометів.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

“На Донеччині ворог вів вогонь зі 120-міліметрових мінометів по опорних пунктах в районі населених пунктів Піски, Миколаївка, Авдіївка та Гранітне. Лише в напрямку позицій сил АТО неподалік Авдіївки злочинці 6 разів відкривали вогонь із мінометів калібру 120 міліметрів. Крім того, поблизу Авдіївки противник вів обстріли з танку, зенітної установки, автоматичних гранатометів, а з 17.00 до 17.24 – із артилерії калібру 122 міліметра”, – йдеться в повідомленні.

Також прес-центр зазначає, що бойовики обстрілювали зі 120-міліметрових мінометів, танку, автоматичних гранатометів та протитанкового озброєння  опорний пункт в районі населеного пункту Ленінське на Донеччині.

За інформацією прес-центру, на Луганщині противник провів мінометний обстріл позицій сил АТО в районі населених пунктів Щастя і Сизе. Крім того, із автоматичних гранатометів були обстріляні позиції поблизу Кримського.

“І знову противник вдавався до обстрілу мирних громадян. З 10.40 до 11.20 на Донеччині бандформування вели вогонь із мінометів калібру 120 міліметрів по населеному пункту Гранітне, а із стрілецької зброї – по населеному пункту Піски”, – повідомляє прес-центр АТО.

джерело http://www.unian.ua/war/1068683-boyoviki-za-nich-24-razi-obstrilyali-ukrajinskih-viyskovih-i-mirne-naselennya.html

Читайте також:  Вибух авто ОБСЄ: в Україні викрили задум воїнів Путіна

Шукайте деталі в групі Facebook