facebook

Росія визнає членство Савченко в ПАРЄ, але не її дипімунітет – адвокат

Щодо цього суд Москви проведе окреме засідання.

1610847




РФ визнає Надію Савченко членом ПАРЄ, але не визнає її дипломатичного імунітету, розповів в ефірі телеканалу “112 Україна” адвокат Савченко Микола Полозов і додав, що щодо дипломатичного імунітету української льотчиці буде окреме судове засідання.

“Якщо в лютому РФ не визнавала її членом ПАРЄ і заперечувала імунітет, то тепер слідство визнає її як делегата ПАРЄ, але каже, що імунітету внеї немає. Щодоімунітету у нас буде окреме судове засідання, воно відбудеться найближчим часом, там же в Басманному районному суді, і там ми маємо намір розставити всі крапки над “i” щодо російської позиції зімунітету Надії Савченко”, – повідомив адвокат.

“РФ направляла в Україну офіційний запит правової допомоги з метою надання необхідних документів у справі Надії Савченко, і Україна надала Росії весь необхідний пакет документів. У ході сьогоднішнього засідання слідчий хоча і підтвердив, що ці документи отримані і докази отримані, але заявив, що слідство їм поки не дало свою оцінку. Ми бачимо в цьому, звичайно ж, умисне затягування слідства з боку російської влади”, – сказав Микола Полозов.

Порошенко зустрівсяз матір’ю Надії Савченко

Нагадаємо, Савченко буде змушена пройти п’ять нових експертиз.

Читайте також:  В Італії побитий українець розшукує дружину-тернополянку

Шукайте деталі в групі Facebook