facebook

Гвінет Пелтроу не змогла прожити тиждень на 29 доларів

Голлівудська актриса протрималася всього чотири дні.

1610371




Зірка фільмів “Залізна людина” Гвінет Пелтроу не змогла прожити тиждень на 29 доларів, як мала намір раніше, написала знаменитість у своєму мікроблозі на сайті goop.com.Таким чином актриса хотіла перевірити, чи достатньо коштів виділяє держава малозабезпеченим громадянам.

“Як я і передбачала, ми змогли протриматися лише чотири дні, після чого я не стрималася і придбала курку і свіжі овочі”, – повідомила зірка.

На початку цього тижня Пелтроу оголосила, що має намір прожити тиждень, купуючи їжу лише за продовольчими талонами. Їхня сума для малозабезпечених людей на сім днів становить 29 доларів (1,38 долара на один прийом їжі).

На цю суму Гвінет купила упаковку бурого рису, чорних бобів, яйця та овочі. Тим самим вона хотіла показати, як мало продуктів можна придбати на гроші, що виділяються.

Метою програми, в якій брала участь зірка, було звернення уваги громадськості на той факт, що з 2013 року влада США скоротила фінансування продовольчої програми в два рази.

Нагадаємо, що Гвінет Пелтроу є володаркою премії “Оскар” за найкращу жіночу роль у фільмі “Закоханий Шекспір” 1998 року.

Читайте також:  Так любила дочку, що й у мoгилу забрала: На цвинтaрі за Тетяною ніхто й не заплакав

Шукайте деталі в групі Facebook