facebook

Зіркам на Каннському фестивалі заборонили робити селфі

На думку керівника фестивалю, це виглядає смішно і безглуздо.

1610592




Засновники Каннського фестивалю вирішили боротися з безглуздою звичкою зірок першої величини робити селфі на червоній доріжці, повідомляє Fremont Tribune.

Як повідомив художній керівник фестивалю Тьєррі Фремо, прямої заборони на селфі вони ввести не зможуть, оскільки не володіють такими повноваженнями, але це не перешкодить організувати так звану “пропагандистську кампанію”, метою якої стане боротьба із селфі на червоній доріжці.

Організатори фестивалю нарікають на те, що зірки зривають розпорядок, зупиняючись через кожні два метри з метою сфотографувати себе на тлі червоної доріжки і натовпу людей. Більше того, саме це явище здається Фремо досить дурним: “Всі зупиняються через кожні два метри, щоб сфотографувати самих себе на тлі самих себе. Це виглядає жахливо смішно і безглуздо”.

Які саме заходи будуть вжиті для боротьби із “селфоманією” Тьєррі Фремо не уточнив.

68-й Каннський кінофестиваль триватиме на Лазурному березі Франції з 13 по 24 травня. Його ведучим стане відомий французький актор театру і кіно Ламбер Вільсон. Журі фестивалю цього року очолять американські режисери, брати Джоел та Ітан Коени.

Раніше повідомлялося, що перша палиця для селфі була винайдена і вийшла в продаж задовго до появи смартфонів і самого терміну “селфі” – у 1983 році в Японії.

Читайте також:  Фестиваль фізичного експерименту пройшов у Франківську (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Шукайте деталі в групі Facebook