facebook

Ребров: Жовта картка Ярмоленкові – це справжнє неподобство

Головний тренер Динамо Сергій Ребров прокоментував гру з Волинню та попередження Ярмоленкові за симуляцію

1611466




“Дуже важкий матч і дуже важливий у стратегічному плані. Ігри на виїзді з Волинню завжди складаються важко, і ми про це знали. Коли пропустили м’яч на перших хвилинах, стало ще важче. Радий, що хлопці в перерві зібралися і вийшли на другий тайм зовсім іншою командою, вирвавши зрештою перемогу.

Жовта картка Ярмоленкові – це справжнє неподобство. Ми подивилися п’ять разів повтор – чистий пенальті. Говорити про те, яким буде зараз чемпіонат … Всі знають, що у нас троє гравців на картках, і двоє з них отримують попередження сьогодні. Арбітр, як тільки побачив цей епізод, біг швидше від Бена Джонсона і виграв би стометрівку у кого завгодно (посміхається). Нехай сяде і подивиться.

Сподіваюся, є можливі законні способи, які дозволять нам подати апеляцію, щоб Ярмоленко все ж зіграв із Шахтарем”, – заявив Сергій Ребров.

Раніше СПОРТ bigmir)net повідомляв, що Динамо в складному матчі обіграло Волинь 3:1. В одному з епізодів Ярмоленко отримав жовту картку, через що пропустить матч із Шахтарем через дискваліфікацію.
За матеріалами: ФК Динамо

Читайте також:  Ярмоленко потрапив до сфери інтересів англійського "Лестера" - ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook