facebook

Росія перекинула на Донбас 50 “Уралів”, 20 БМП та 40 вагонів з військової технікою – розвідка

Росія протягом останніх кількох днів перекинула на Донбас 50 «Уралів», 20 БМП з особовим складом та вантажний потяг з 40 вагонами, на яких розміщувалася військова техніка.

боевики / Фото с сайта боевиков


Про це повідомив речник АТО Андрій Лисенко сьогодні на брифінгу в Києві.

«За даними розвідки, протягом останніх кількох днів з території РФ через контрольно-пропускний пункт «Довжанський» у напрямку міста Дебальцеве прослідувало 50 військових вантажних автомобілів «Урал» та 20 БМП з особовим складом», – зазначив він.

«А через залізничну станція Довжанська, що у місті Свердловськ Луганської області з території РФ прослідував вантажний потяг, приблизно 40 вагонів, на яких розміщувалася військова техніка, накрита тентами», – додав Лисенко.

«Продовжується доукомплектування й ротація тактичних груп бойовиків, які ведутьбої за Широкине і в районі Павлополя. У район Широкиного перекинуто тактичну групу терористів чисельністю до 120 осіб», – йдеться в повідомленні групи ІС.

джерело http://www.unian.ua/war/1069140-rosiya-perekinula-na-donbas-50-uraliv-20-bmp-ta-40-vagoniv-z-viyskovoji-tehnikoyu-rozvidka.html

Читайте також:  Україну проігнорували: Білорусь передала Росії вагнерівців, що воювали на Донбасі

Шукайте деталі в групі Facebook