facebook

ОБСЄ 10 годин домовлялася з бойовиками, щоб вивезти тіло бійця “Азова”

Експерти спостережної місії ОБСЄ 10 годин домовлялися з бойовиками, щоб вивезти тіло бійця полку “Азов” Георгія Джанелідзе



im578x383-333

Про це розповів прес-секретар полку “Азов” Олександр Алфьоров.

За його словами, загиблого Георгія Джанелідзе бойовики не давали вивезти з Широкиного. Вони навіть замінували тіло Георгія. Допомогло тільки втручання спостережної міссії ОБСЕ.

“Під час виконання бойового завдання грузинський інструктор, який перебував у полку “Азов”, потрапив під обстріл і разом із хлопцями намагався відійти від лінії вогню и був смертельно поранений”, – розповів прес-секретар.

За словами Алфьорова, тіло Георгія залишилося на прострілюваній відстані. Спроби наших бійців забрати тіло виявилися марними. Притому бойовики так само намагалися підійти до тіла Георгія і в один з тих підходів вони поклали тіло на протипіхотну міну.

“Завдячуючи місії ОБСЄ, майже через 10 годин переговорів місіонери з ОБСЄ змогли домовитись з терористами про те, що тіло Георгія буде забрано. Під час забирання тіла міна вибухнула, проте тіло інструктора вдалося забрати”, – додав Алфьоров.

джерело http://espreso.tv/news/2015/04/20/obsye_10_hodyn_domovlyalasya_z_boyovykamy__schob_vyvezty_tilo_biycya_quotazovaquot

Читайте також:  “Вiдiрвaло рyкy, пoсiклo живiт”: повідомили деталі жaхлuвoї зaгuбeлі 23-ї дівчини-медика на Донбасі

Шукайте деталі в групі Facebook