facebook

Український співак Юрко Юрченко емігрує до Канади

Заслужений артист України повідомив про своє рішення на сторінці в соціальній мережі Facebook.

1611826




Український співак, композитор та лідер гурту “Юркеш” Юрко Юрченко прийняв рішення змінити місце проживання і перебратися до Канади. Про це артист повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі.

Кількість українців за кордоном збільшилася в 1,5 рази

Юрко Юрченко, справжнє ім’я якого Юрій Нечистяк, написав, що не зміг реалізувати себе в Україні, а його творча діяльність останніх 10 років зайшла в глухий кут. Артист повідомив, що другу хвилю невизначеності, незатребуваність і бідності він може не пережити.

Юрко Юрченко – український співак, композитор, лідер гурту “Юркеш”, заслужений артист України. Спочатку грав у рок-групах “Імпульс” і “Нечиста сила”, які сам і заснував. Відомим став, виконуючи самостійно, без групи. Отримав багато нагород, став лауреатом “Червоної Рути”, “Золотий струм”, “Пані + Пан”.

Наприкінці 2004 року створив і очолив групу “Юркеш”, який охарактеризував як “інтелектуально-інтелігентний панк-рок з елементами гумору та сатири”.

У 2014 році через події на сході України Юрко Юрченко повністю відмовився від гастролей. Музикант неодноразово бував в зоні АТО, підтримуючи українських бійців.

Читайте також:  Родина емігрантів з Отинії розповіла і показала, як живе в Канаді. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook