facebook

Дмитро та Назарій ЯРЕМЧУКИ, гурт “Кредо” завітали до військовослужбовців бойового підрозділу Житомирського прикордонного загону

Заслужені артисти України Дмитро та Назарій ЯРЕМЧУКИ та гурт “Кредо” завітали з концертною програмою до військовослужбовців бойового підрозділу Житомирського прикордонного загону, які виконують службові обов’язки в зоні проведення АТО. Заходи відбулися в рамках всеукраїнської акції «Єдина країна – велика родина» у Волновасі та Кураховому.

Поїздка була ініційована самими артистами за підтримки обласної державної адміністрації. Окрім свого вокального мистецтва, митці доставили прикордонникам ще й матеріальну допомогу – 5 ящиків чудового печива, наданого черняхівською фірмою «Руден». До того ж за попереднім замовленням бійців артисти доставили газети і журнали, люб’язно надані читачами обласної бібліотеки для юнацтва, дитячої бібліотеки та редакціями газет «20 хвилин» і «Эхо».

Під час двох концертів, на кожний з яких завітали більше 100 прикордонників, звучали українські пісні про любов до Батьківщини, до матері, до жінки. Були й пісні про прикордонників, які разом із виконавцями співали глядачі.

«Приймали нас надзвичайно тепло, – розповідає заступник начальника управління культури облдержадміністрації Олександр Зайченко. – Бійці казали, що наче побували вдома. В очах глядачів бачили сльози, після концерту деякі з них просили передати вітання рідним, а для автографів приносили прапори. Потім нас пригостили солдатською кашею».

Ці незабутні враження переважили втому артистів після важкої 14-годинної дороги розбитими шляхами і деякі побоювання, адже концерти проходили фактично на передових позиціях, на так званій нульовій зоні.

Офіційний сайт Дмитро та Назарій Яремчуки: http://www.yaremchuk.in.ua

www.yaremchuk.in.ua/News/Yaremchuky_V1_int.jpg



Читайте також:  У сім’ї Яремчуків з Надвірної народилася 14 дитина

Шукайте деталі в групі Facebook