facebook

Баварія вибила нас з боротьби, показавши феноменальний футбол

Головний тренер Порту Хулен Лопетегі вважає, що Баварія показала феноменальний футбол в першому таймі матчу-відповіді 1/4 фіналу ЛЧ

1612790




“У першому таймі ми грали погано. Баварія мало не найкраще у світі проводить перші тайми і по праву є одним з фаворитів Ліги чемпіонів. Давайте також не забуватимемо і фактор досвіду – в активі футболістів мюнхенського клубу на 300-400 важливих матчів більше, ніж у наших хлопців. Баварія – дивовижна команда. Ми дійсно билися з усіх сил. Розуміли, що господарі будуть активно використовувати фланги, і в другому таймі нам вдалося нейтралізувати цю загрозу, але вже було запізно.

Ми поступилися за сумою двох зустрічей з різницею в три м’ячі, але в цілому наша кампанія в Лізі чемпіонів була дуже вдалою. У нас молода команда, і ми обов’язково повернемося. Баварія неймовірно сильна, в моєму розумінні це найкращий клуб Європи. І все-таки другий тайм ми провели непогано. Однак відродити інтригу і поборотися за путівку до півфіналу у нас не вийшло. Баварія вибила нас з боротьби, показавши феноменальний футбол в першому таймі”, – цитує Лопетегі сайт UEFA.

Нагадаємо, мюнхенська Баварія, поступившись у першому матчі з рахунком 1:3, в домашніх стінах переграла Порту з рахунком 6:1 і за сумою двох матчів (7:4) вийшла в півфінал Ліги чемпіонів.

Читайте також:  Тотті може приєднатися до Ето'О в Туреччині

Шукайте деталі в групі Facebook