facebook

Трансгендер може стати обличчям обкладинки Men’s Health

На обкладинці журналу розмістять переможця онлайн-конкурсу The Ultimate Guy Search.

1612607




На обкладинці чоловічого журналу Men’s Health вперше в історії його існування можез’явиться трансгендер, пишуть західні ЗМІ. Модель для нової фотосесії виберуть шляхомонлайн-голосування.

Переможець онлайн-конкурсу The Ultimate Guy Search, який щорічно влаштовує журналдля пошуку нових облич, і стане обличчям обкладинки. На сьогоднішній день в ньомулідирує трансгендер з Орегона Ейдіан Доулінг.

“Наше журі шукає безстрашного і сильного чоловіка, здатного послужити для інших прикладом”, – так звучитьгасло інтерактивного конкурсу, в якому лідирує 27-річнийманекенник, пише Yahoo Health.

Сам Доулінг Ейдіан розповів, що в підлітковому віці,будучи дівчиною, він зрозумів, що хоче стати чоловіком. У жовтні 2009 року він почав гормонозамінну терапію іприйом тестостерону, а потім в 2012 році переніс операцію з видалення грудей.

“Розмістивши на обкладинці транссексуала, видання зможе надихнути людей бути тими, ким вони хочуть незалежно від того, ким вони є. Я був народжений з жіночим тілом, але з самого дитинства розумів, що веду себе, як чоловік. Я не хотів ставати трансом. Я був переляканий і мені здавалося, що зміни сексуальної орієнтації буде достатньо. Але одного разу я прийняв рішення, яке мав прийняти і усвідомив, що повинен стати чоловіком “, – говорить модель-трансгендер.

Нагадаємо, що раніше Лаверна Кокс, актриса-трансгендер, оголилася для журналу Allure.

Читайте також:  У Мережі з'явилися знімки Едді Редмейна в образі трансгендера

Шукайте деталі в групі Facebook