facebook

Мінфін визначив фіналістів конкурсу на посаду голови ДФС

Фінал конкурсного відбору пройде завтра

makeeva_650x410


Міністерство фінансів обрало 12 фіналістів конкурсного відбору на посаду голови Державної фіскальної служби. Про це повідомила заступник міністра фінансів України Олена Макеєва.

“Ніякого політичного впливу чи якихось політичних амбіцій до учасників членів комісії не було. Ми абсолютно намагалася абстрагуватися від того, чи є ця людина політиком, чи є ця людина бізнесменом. Бо головне для нас було те, щоб людина відповідала тим критеріям, які ми заздалегідь визначили для людини, який повинен очолити Державну фіскальну службу України”,- заявила вона.

Макеєва повідомила, що фінал конкурсного відбору пройде завтра, 23 квітня. За його ходом можна буде спостерігати за допомогою онлайн трансляції.
“Завтра у нас проходить відкритий конкурс, на який запрошуються фіналісти. Ми забезпечимо онлайн трансляцію. Ви зможете вже сьогодні на сайті мінфіну подивитися, де можна буде спостерігати заслуховування кандидатів”, – заявила вона.

У той же час заступник міністра фінансів попередила, що завтра, можливо, ще не буде відомо ім’я переможця.

Фіналістами стали Васюков Геннадій, Гладун Віктор, Деревицький Дмитро, Дроговоз Юлія, Коломієць Андрій, Любченко Олексій, Мокляк Максим, Роман Насіров, Ігор Петрашко, Оксана Продан, Фудашкін Денис, Южаніна Ніна.

джерело http://www.rbc.ua/ukr/news/minfin-opredelil-finalistov-konkursa-post-1429717580.html

Читайте також:  "Ми тепер – королеви і президенти": Геращенко зазіхнула на святе, Зеленському варто панікувати

Шукайте деталі в групі Facebook