facebook

Тренер Фіорентини: З Динамо потрібно бути дуже обережними

Головний тренер італійської Фіорентини Вінченцо Монтелла прокоментував майбутній матч-відповідь 1/4 фіналу ЛЄ з Динамо

1613425




“Кожен досвід чимось корисний. Ми вивезли з Києва нічию, але зараз це не має істотного значення. Ми повинні зіграти інтенсивно, оскільки на полі напевно буде багато фізичної боротьби. Динамо – дуже сильний суперник, і ми повинні бути готові до нього морально і фізично.

Жалкую, що через травму не зіграє Бабакар, це важливий для нас гравець. Альберто Джилардіно додає у чемпіонаті, але, на жаль, він не заявлений на Лігу Європи. Маріо Гомес дуже корисний команді, ми чекаємо від нього багато голів. У нас дуже згуртований і рішучий колектив.

Нам вдалося пройти Ювентус в Кубку Італії, а в Лізі Європи ми вибили Рому і Тоттенхем. Разом з тим зазнали кілька поразок у серії А. Тому гарантій ніяких немає, але в цілому до даного відрізку сезону ми проробили гарну роботу.

З Динамо потрібно бути дуже обережними. У першому матчі ми часом приймали якісь безглузді рішення. Ми про них знаємо, і мій посил чіткий. Ліга Європи – дуже важливий для нас турнір. Розуміємо, що попереду непростий шлях, але будемо наполегливо працювати”, – цитує Монтеллу сайт UEFA.

Нагадаємо, матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи Фіорентина – Динамо відбудеться 23 квітня.

Додамо, що на СПОРТ bigmir)net буде доступна текстова онлайн трансляція матчу.

Нагадаємо, перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи Динамо Київ – Фіорентина закінчився з рахунком 1:1.

Читайте також:  "Дніпро" - "Аякс" 1:0

Шукайте деталі в групі Facebook