facebook

Порошенко затвердив програму співробітництва Україна-НАТО на 2015 рік

Центральні органи виконавчої влади будуть інформувати громадськість про виконання програми

91695_6_650x410



Президент України Петро Порошенко затвердив річну національну програму співробітництва Україна-НАТО на 2015 рік. Про це йдеться в указі Президента № 238/2015, опублікованому на сайті Порошенко.

Так, указом постановляється:

1. Затвердити річну національну програму співробітництва Україна-НАТО на 2015 рік (далі – річна національна програма).

2. Кабінету Міністрів України забезпечити координацію діяльності центральних органів виконавчої влади з виконання річної національної програми.

3. Центральним органам виконавчої влади за участю інших державних органів, залучених до виконання річної національної програми, подати до 10 січня 2016 р. Кабінету Міністрів України звіти, а Міністерству закордонних справ України інформацію про виконання річної національної програми для дальшого інформування Президента України.

4. Державному комітету телебачення і радіомовлення України, Міністерству закордонних справ України, Міністерству оборони України, іншим центральним органам виконавчої влади за участю інших державних органів, залучених до виконання річної національної програми, органів місцевого самоврядування забезпечити регулярне інформування громадськості про хід і результати її виконання.

джерело http://www.rbc.ua/ukr/news/poroshenko-utverdil-programmu-sotrudnichestva-1429820137.html

Читайте також:  «Був вкрадений у мене»: Україна вдарила по заводу Порошенка в Севастополі (ФОТО/ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook