facebook

Ліндсі Лохан показала всі свої веснянки у відвертій фотосесії

Актриса постала перед шанувальниками у зухвалому вигляді, оголивши декольте, усипане веснянками.

1613846




Голлівудська актриса зі скандальною репутацією Ліндсі Лохан стала героїнею свіжого номера глянцевого видання Notion.

У фотосесії присутні як чорно-білі знімки, так і кольорові.28-річна Лохан, головною родзинкою якої є вогненно-руде волосся і веснянки, що покривають все її тіло,підкреслила сексуальний образ за допомогою яскравої червоної помади.

На одному зі знімків актриса підняла поділ спідниці і оголила частину сідниць, які прикривають напис з її прізвищем.

На знімках помітно, що фотографії піддалися мінімальній обробці, так як веснянки Лохан, які зазвичай ретельно ретушуються, можна помітити неозброєним оком.

Раніше повідомлялося, що наприкінці січня Ліндсі Лохан була екстрено госпіталізована із загостренням рідкісного вірусу чикунгунья, який вважається аналогом Еболи.

Ліндсі Лохан – американська кіноактриса, співачка, автор пісень, модель і дизайнеродягу. Її кар’єра почалася у віці трьох років, трохи пізніше почала зніматися в кіно,знялася у значній кількості рекламних роликів. У віці 10 років Ліндсі почала грати втелевізійних серіалах, а в 11 років отримала головну роль в комедії 1998 року “Пастка для батьків”.

Кар’єра Лохан перервалася у 2007 році через два ДТП і лікування в реабілітаційномуцентрі, в ЗМІ широко обговорюються її нарко- та алкозалежності та особисте життя.

Читайте також:  Тейлор Свіфт проти оголення. Співачка знялася в романтичній фотосесії

Шукайте деталі в групі Facebook