facebook

Упродовж дня – 29 обстрілів і 2 бойових зіткнення

З опівночі до 18 години вздовж лінії розмежування відбулося 29 обстрілів позицій українських бійців та 2 бойових зіткнення



9d3249a-0179ac00ecf17d13281129f8c5880c7a1415213082-1-

Про це інформує прес-центр АТО.

“На Донеччині нова доба для українських військ неподалік Мар’їнки розпочалася з бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою. Обидві сторони застосовували стрілецьку зброю. Під щільним вогнем наших військовослужбовців противник був вимушений відійти”, – йдеться у повідомленні.

Ще одне бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника також із застосуванням стрілецької зброї відбулося надвечір в районі Авдіївки. Українські бійці дали відсіч бойовикам.

У цілому на Донеччині бандформування 11 разів обстрілялинаші позиції бійців АТО з мінометів калібром 120 міліметрів: тричі в районі Гранітного, по два рази неподалік Пісків і Попасної, а також по разу поблизу Кірова і Авдіївки. У ході обстрілів терористи застосовували стрілецьку зброю, автоматичні і ручні гранатомети.

На Луганщині незаконні збройні формування двічі відкривали вогонь по опорному пункту українських військових неподалік Сокольників зі стрілецької зброї і один раз із зенітної установки.

Також зазначається, що із 13.25 по 13.35 російсько-терористичні війська накрили вогнем із ручного протитанкового гранатомета і кулемета населений пункт Опитне.

За попередніми даними, жертв серед мирного населення немає.

Як повідомлялося, терористи почали “гатити” новими російськими снарядами по українських військових.

Окрім того, вчора, 23 квітня, бойовики обстріляли Щастя із гранатометів.

джерело http://espreso.tv/news/2015/04/24/uprodovzh_dnya___29_obstriliv_i_2_boyovykh_zitknennya

Читайте також:  Відео Раша-TV спеціально для тих мешканців Прикарпаття, які стверджують, що на сході воює “братній народ”!!!

Шукайте деталі в групі Facebook