facebook

Грузинський доброволець перед смертю у Широкиному “забрав” із собою російського інструктора бойовиків, – Саакашвілі

Грузинський доброволець з полку “Азов”, який нещодавно загинув під Широкиним Донецької області, перед смертю вбив російського інструктора бойовиків



im578x383-саакашвили

Про це екс-президент Грузії, а нині – голова Міжнародної ради реформ в Україні Михайло Саакашвілі розповів у ексклюзивному інтерв’ю Еспресо.TV.

“Я був на позиціях разом з українськими військовими, також з грузинськими інструкторами, грузинськими військовими, які разом зі ЗСУ захищають зараз цю лінію демаркації. Так відбулося, що днями загинув грузинський військовий, який був під Широкиним. Він був контужений, йому лікарі забороняли повертатися до фронту, але він вирішив повернутися і загинув там. Але перед цим він знищив російського інструктора, який робив багато проблем українцям в тому районі.

Це вже третій грузинський військовий, який поклав життя для України і також для Грузії. Що для мене дуже важливо і показує настрій мого народу: після новини про вбивство цього грузина – багато інших мають бажання приєднатися до захисту України.

Це демонструє те, що я завжди знав, що долі наших народів пов’язані, що наше спільне майбутнє вирішується зараз”, – наголосив Михайло Саакашвілі.

Нагадаємо, днями під Широкиним загинув грузинський доброволець полку “Азов” Національної гвардії України. Після його смерті, терористи замінували тіло бійця.

Читайте також:  Сили АТО відбили атаку бойовиків на Трьохізбенку, серед українських військових є поранені - Москаль

Шукайте деталі в групі Facebook